U bent hier

Via Instagram

Favinstagram januari

Deze maand was het echt winters weer! Er lag sneeuw een gedeelte van de tijd, alles was bevroren, mensen konden schaatsen (al dan niet veilig) en ik was de helft van de tijd verkouden. Januari is altijd een beetje een lege maand, alle feestdagen zijn voorbij, de lente is nog ver weg en soms lijkt het alsof het nog eeuwig duurt voordat het weer eens vakantie is. Ik ben vaak naar buiten geweest, omdat de frisse buitenlucht me altijd energie geeft en het me blij maakt om de rust om me heen te voelen van de natuur. Daarom heel veel landschapsfoto's, ten slotte heeft ook de winter zijn eigen charme.

Favinstagram november

November is één van mijn lievelingsmaanden, herfstweer, herfstkleuren en Sinterklaas en Kerst komen dichter en dichterbij. Op Instagram deelde ik deze maand vooral foto's van de zomervakantie omdat het weer er zich jammer genoeg niet voor leende om lange boswandelingen te maken en te zoeken naar paddenstoelen. Tijdens de mooie zomermaanden heb ik natuurlijk honderden plaatjes geschoten, dus in principe keuze zat voor de komende maanden. Maar eigenlijk hoop ik gewoon dat het deze maand eens flink gaat sneeuwen, vriezen of ijzelen (alles tegelijkertijd is ook toegestaan)! Dan kan ik naast terugblikken op wandelingen in de zon, foto's delen van sneeuwpoppen, sneeuwengels, en ijs (omnomnom).

Favinstagram Oktober

De herfst is echt volop begonnen deze maand oktober, wind en regen, maar ook zon en kou, verkleurde bladeren en kastanjes. Heerlijk! Het Stadspark in Groningen is ook prachtig rond deze tijd en het was fijn om er te wandelen en fietsen. Ook de kleur van de Schotse Hooglander past mooi in deze tijd. Ik krijg al helemaal zin in op de bank zitten met een zacht dekentje en een beker met warme chocolademelk en slagroom en Sinterklaasavond en mijn verjaardag en Kerst en... loop ik al te ver vooruit?

Favinstagram September

September was een bijzondere maand qua weer, hoge temperaturen, veel zon en weinig regen. Perfect vakantieweer, zo weer na de vakantie natuurlijk. Het weekend was dus super geschikt om naar het strand te gaan, naar Scheveningen voor het wandelen door het zand en de zee en naar IJmuiden voor het zoeken naar vogels en vissen. Een leuke verlenging van de vakantie op die manier, mogen ze volgend jaar wel weer zo doen maar dan wel met een voorproefje van zomerweer in juli en augustus.

Perfect einde van de dag ♡ Perfect ending of the day #nature #landscape #beach #sunset #nofilter #indiansummer #weekend #summerfeeling

Een foto die is geplaatst door Sylvia de Vries (@sylviagrietje) op

Tb Het kleine huisje op de hei ♡ The little house on the heather #nature #scenery #landscape #nofilter #field #hiking #summer #sunshine

Een foto die is geplaatst door Sylvia de Vries (@sylviagrietje) op

Favinstagram Augustus

Mijn eigen favoriete Instagram foto's van Augustus. Het was echt op en top vakantie in Augustus en ik ben met mijn ouders en vriend veel buiten geweest, we hebben gekampeerd in Limburg (de meeste foto's hiervan volgen later, zoveel om uit te zoeken nog), zijn naar Texel geweest voor een dagje, hebben overal vogels en vlinders gezocht, lekker gegeten (ijsjes overal) en hebben vooral ook veel foto's gemaakt.

Heerlijke vakantiedag ♡ Beautiful summer #holiday #summerfeeling #sunshine #landscape #nofilter

Een foto die is geplaatst door Sylvia de Vries (@sylviagrietje) op

Vakantie in Limburg ♡ Holidays in the Netherlands #sunshine #summerfeeling #castle #architecture #holiday

Een foto die is geplaatst door Sylvia de Vries (@sylviagrietje) op

Kleine Vuurvlinder ♡ Small Copper (Lycaena phlaeas) #butterfly #nature #explore #summer #hiking

Een foto die is geplaatst door Sylvia de Vries (@sylviagrietje) op

Lief klein konijntje ♡ Cute little bunny #nature #animals #nofilter #explore #summer #bunny #field

Een foto die is geplaatst door Sylvia de Vries (@sylviagrietje) op

Pagina's

Abonneren op RSS - Via Instagram